Tesztoszteron fokozok

A hormonerősítők olyan étrend-kiegészítők, amelyek fokozhatják a hormonok hatását. A sportolók által leggyakrabban használt boosterek a tesztoszteron fokozó és a növekedési hormon booster
evékenységük a hormonszint növelése, ami pozitívan befolyásolhatja az izomtömeg felépítését és a test regenerálódását a testmozgás után.

A Hormon Booster egy olyan készítmény, amelyet gyakran használnak fizikailag aktív emberek, kezdő mozgásszeretők és profi sportolók egyaránt..

Nézet:
Sorrend:

Tesztoszteron fokozó:

A tesztoszteron-fokozók népszerű készítmények, amelyek serkenthetik a tesztoszteronkoncentráció növekedését a szervezetben.

A tesztoszteron különösen fontos az izomtömeg növekedéséhez – anabolikus hatást fejthet ki, és elősegítheti az izomnövekedést. A hormon azonban hatással lehet az állóképességre és az erőnlétre a fizikai megterhelés során, a libidóra és a termékenységre a férfiaknál, valamint javíthatja a koncentrációt.

Hogyan működik a hormonerősítő?

A hormonerősítő serkentő hatású lehet, és több energiával látja el a szervezetet. Az étrend-kiegészítő ugyanakkor felgyorsíthatja a szervezet fizikai megterhelés utáni regenerálódását és csökkentheti a fáradtság szintjét.

A booster fokozhatja az anabolikus folyamatokat, és hozzájárulhat az erő és az állóképesség növeléséhez. Ezenkívül a hormonerősítők támogathatják az izomtömeg építését és a testzsír csökkentését. Néhányuk pozitívan befolyásolhatja a kognitív képességeket és növelheti a libidót.

Hormonerősítő - összetétel

A hormonfokozók gyakran tartalmaznak olyan vegyületeket és tápanyagokat, mint például:

  • D-aszparaginsav (DAA) , amely hozzájárulhat az FSH, LH és a növekedési hormon felszabadulásához. A DAA mérsékelheti a tesztoszteron szintézis sebességének korlátozását is,
  • B6-vitamin - olyan komponens, amely befolyásolhatja a szervezet regenerációjának felgyorsítását,
  • Cink – a rendszer megfelelő működését segítő elem, amely a libidóra is pozitív hatással lehet,
  • L-lizin , amely a fehérjék építőköve lehet, és részt vesz az izomszövet képződésében,
  • L-citrullin és L-arginin, amelyek serkenthetik a nitrogén-monoxid szintézisét és javíthatják az izmok vérellátását,
  • görögszéna és őrölt buzogány, amely részt vehet többek között a tesztoszteron szintézisében;.

Mikor kell hormonerősítőt szedni?

A hormon fokozója megkülönböztethető:

  • edzés előtt,
  • edzés után.

A kiegészítő szedésének pontos ideje a gyártótól és a választott készítménytől függ.

Általában a tesztoszteron-fokozót és a növekedési hormon-fokozót este használják.

Hormonerősítő – kinek?

A Hormon Booster különösen aktív fizikailag aktív embereknek ajánlott, akik optimalizálni szeretnék az edzést és maximalizálják az erőfeszítések hatását.

A hormonerősítőket férfiak és nők egyaránt használhatják. Ugyanakkor ezek a készítmények működni fognak mind a kezdő, aktív életmódot kedvelők, mind a profi sportolók körében.

Biztonságos a hormonerősítő használata?

A Hormon Booster egy biztonságos étrend-kiegészítő.

A gyártó ajánlásait követve és a készítmény megfelelő adagjait bevéve nem kell félni semmilyen mellékhatástól.

Csak a termékek ajánlott adagjának túllépése esetén léphetnek fel nemkívánatos tünetek, pl. mellkasi szorító érzés vagy túlzott izzadás.

Arra is érdemes emlékezni, hogy a hormonfokozó nem egyenlő a szteroiddal, szedése teljesen legális