Bemutatkozás

Kedves Látogató!

 

A mountainbuilder.hu táplálék-kiegészítő-, és vitamin webshop létrehozásával az volt a célunk, hogy Magyarországon talán kevésbé ismert, ám de magas minőségű termékeket kínáljunk megfizethető áron. Fő célunk olyan magas hatóanyagú, laboratoriumban tesztelt termékek értékesítése, melyek javítják a sportoló, sportolni vágyó vagy csupán az egészséges életmódot választó ügyfeleink életminőségét és támogatják az  egészségtudatos étrendjüket, segítenek a kíván cél elérésben.

 Fő termékgyártóink az OstroVit és az Olimp Sport Nutrition, akiket az különböztet meg sok más táplálék-kiegészítőt gyártó vállalattól, hogy megfelelnek a gyógyszerek és gyógyászati termékek gyártására vonatkozó legmagasabb gyógyszerészeti követelményeknek. Termékeik mindegyike tanúsítvánnyal rendelkező laboratóriumban teszteltek, megfelelnek a legszigorúbb szabványoknak. Mindez az jelenti, hogy biztos lehetsz abban, hogy a termékeken feltűntetett összetevők mennyisége minden kétséget kizáróan megtalálhatóak azokban.

 Weboldalunkon található blog bejegyzésekben az egyes vitaminokról, a vitaminok szükségességéről, a vitamin-hiány okozta betegségekről, illetve táplálkozási és sportolási tanácsokról olvashatsz.

 Tanácsadás felületünkön személyre szabottan segítünk kiválasztani a számodra megfelelő és a céljaidhoz szükséges termékeket! Keress minket bizalommal a tanacsadas@mountanbuilder.hu e-mail címen!

 Ismerd meg termékeinket és győződj meg azok magas minőségéről és hatékonyságáról!

 Kövess minket a Facebookon, hogy tudomást szerezz folyamatos akcióinkról és nyereményjátékainkról!

Gyártok:

OstroVit:

Ostrovit: Egy lengyel táplálékkiegészítő-gyártó

Az Ostrovit egy lengyelországi székhelyű táplálékkiegészítő-gyártó cég, amely 2012-ben alakult. A cég a kezdetektől fogva a minőségre és az innovációra helyezte a hangsúlyt, és azóta is gyorsan növekszik.

Az Ostrovit széles termékpalettája több mint 1000 terméket tartalmaz, amelyeket a sportolók és az aktív életmódot folytató személyek számára terveztek. A termékek között megtalálhatók fehérjeporok, aminosavak, kreatinok, vitaminok és ásványi anyagok, valamint zsírégető és teljesítményfokozó készítmények.

Az Ostrovit termékei megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, és számos hazai és nemzetközi díjat nyertek. A cég termékeit rendszeresen ellenőrzik a független laboratóriumok, hogy biztosítsák a biztonságukat és hatékonyságukat.

Az Ostrovit egy megbízható és népszerű táplálékkiegészítő-gyártó cég, amely széles termékpalettával és magas minőségű termékekkel rendelkezik. A cég termékei több mint 40 országban kaphatók, beleértve Magyarországot is.

Olimp Nutrition:

Az Olimp Nutrition: Az Egészség és Teljesítmény Legjobb Barátja

Az Olimp Nutrition egy lengyel vállalat, amelyet 1990-ben alapítottak. Az alapítók elkötelezettek voltak az egészséges életmód és a sport iránt, és úgy döntöttek, hogy minőségi táplálékkiegészítőkkel segítik az embereket elérni a legjobb fizikai teljesítményüket és egészségüket.

Miért olyan különleges az Olimp Nutrition? Itt van néhány ok:

  1. Minőség és Biztonság: Az Olimp Nutrition soha nem hajlandó engedni a minőségben és a biztonságban. Az összes terméküket szigorú minőségellenőrzésnek vetik alá, hogy garantálják a tiszta és hatékony összetevőket.

  2. Széles Termékválaszték: Az Olimp Nutrition széles körű termékskálával rendelkezik, amely kielégíti az egészségügyi és teljesítménybeli igényeket. Legyen szó fehérjeporokról, aminosavakról, vitaminokról vagy akár kreatinről, mindent megtalálhatunk itt.

  3. Kutatás és Fejlesztés: Az Olimp Nutrition folyamatosan kutat és fejleszt, hogy a legújabb tudományos eredményekre támaszkodva új termékeket hozzon létre, amelyek még hatékonyabbak és jobbak a felhasználók számára.

  4. Környezettudatosság: A vállalat fontosnak tartja a fenntarthatóságot, és igyekszik környezetbarát gyártási folyamatokat alkalmazni.

  5. Támogató Közösség: Az Olimp Nutrition nem csak termékeket kínál, hanem egy teljes közösséget is épít azok számára, akik szenvedéllyel követik az egészséges életmódot és a sportot. Az edzésprogramoktól a táplálkozási tippekig minden megtalálható az Olimp Nutrition közösségében.

Az Olimp Nutrition tehát nemcsak a minőség és a megbízhatóság terén, hanem az innováció és a közösségi elkötelezettség terén is vezető szerepet játszik a sporttáplálkozás világában. Az évek során elnyert díjak, például az "Év Táplálékkiegészítő Gyártója" és az "Év Innovációja a Sporttáplálkozásban" címek, megerősítik a vállalat kiváló minőségét és hozzájárulását a sporttáplálkozás területén. Azoknak, akik igazán komolyan veszik az egészségüket és teljesítményüket, az Olimp Nutrition egyik legjobb partner lehet az úton a jobb fizikai állapot és életminőség felé.

Amix

Az Amix egy hosszú múlttal rendelkező vállalat, amely az egészséges életmód és a sporttáplálkozás terén játszik vezető szerepet. A cég 2003-ban alakult Spanyolországban, és azóta is számos díjat és elismerést gyűjtött be, amelyek megerősítik az Amix elkötelezettségét a minőség és az innováció iránt.

Az Amix évek során több rangos elismerést is nyert, köztük az "Év Táplálékkiegészítő Márkája" és az "Év Innovációja a Sporttáplálkozásban" díjakat. Ezek a díjak és elismerések azt mutatják, hogy az Amix nem csak a szakma szereplői, hanem a felhasználók körében is elismert és megbecsült márka.

  1. Kiemelkedő Minőség és Biztonság: Az Amix soha nem alkuszik a minőség terén. Az összes terméküket alapos minőségellenőrzésnek vetik alá, és csak a legjobb minőségű összetevőket használják.

  2. Sokoldalú Termékválaszték: Az Amix széles termékskálája minden igényt kielégít. Fehérjék, aminosavak, vitaminok, és még sok más, mind mind megtalálhatók a választékban.

  3. Kutatás és Fejlesztés: Az Amix mindig a legújabb tudományos eredményekre és kutatásokra támaszkodik annak érdekében, hogy innovatív termékeket fejlesszenek ki, amelyek segítik a felhasználókat elérni a legjobb eredményeket.

  4. Elkötelezettség a Fenntarthatóság Iránt: Az Amix fontosnak tartja a fenntartható termelési folyamatokat és az ökológiai felelősséget.

Az Amix szilárd elkötelezettséget vállalt a minőségi termékek és a kutatás-fejlesztés iránt. Az állandó kutatás és innováció segített nekik olyan termékeket fejleszteni, amelyek segítenek az embereknek elérni a legjobb fizikai teljesítményüket és egészségüket.

Az Amix tehát nemcsak egy táplálékkiegészítők gyártója, hanem egy olyan vállalat, amely elkötelezett az egészséges életmód és a sport iránt. A vállalat alapítása óta megszerzett díjak és elismerések további bizonyítékai annak, hogy az Amix egy megbízható és elismert márka azok számára, akik komolyan veszik az egészségüket és testük formálását. Az Amix segítségével mindenki közelebb kerülhet ahhoz, hogy elérje a legjobb fizikai és egészségi állapotát. ???????? #Amix #Egészség #Teljesítmény #Díjak

Everbuild Nutrition:

Az EverBuild Nutrition termékeket úgy tervezték, hogy megfeleljenek minden sportág professzionális sportolóinak és a fitness rajongók igényeinek. A termékeink lehetnek komplex formulák vagy önálló hatóanyagból állók, mind azt a speciális célt szolgálják, hogy a felhasználóink potenciális teljesítményét növeljék.
Tanultunk mások hibáiból, és egyedi kiegészítőket hoztunk létre anélkül, hogy szükségtelen hatóanyagokat vagy olcsó és nem biztonságos szereket alkalmaznánk. Kerüljük a bevett félrevezető módszerek használatát, mint például a szabadalmaztatott formulák alkalmazása, amelyek elfedik a termék tényleges tartalmát, vagy az olcsó aminosavak és más töltőanyagok használatát például a poros termékeknél, amikor dextrózzal, glicinnel vagy szójafehérjével hígítják a tejsavó fehérje komplex tartalmát. Mi gondosan válogatott és tesztelt alapanyagokat használunk. A szinergikus hatások kombinációja mellett a termékeink gyógyszerészeti tisztaságával kiemelkedő minőséget és hatékonyságot képvisel az EverBuild Nutrition a nemzetközi piacon.
Büszkén nevezzük magunkat innovátoroknak és úttörőknek, mert egyedülálló szabadalmakat és formulákat keltettünk életre a sporttáplálkozás csúcsainak elérésének érdekében. Ha megnézed a portfóliónkat, magad is látni fogod!

Érd el a céljaid, tarts lépést a trendekkel, válaszd a gyógyszerészeti tisztaságú termékeket és valósítsd meg a jobbik éned az EverBuild Nutrition kiemelkedő termékeivel!
A vásárlóink visszajelzései alapján mi vagyunk az egyik legmegbízhatóbb táplálékkiegészítő gyártó. Ezért továbbra is minden tolunk telhetőt megteszünk, hogy segítséget nyújtsunk a zsírégetésben, a fehérje- és kalóriabevitel növelésében, valamint az izomépítésben.

Haya Labs:

A HAYA LABS 2011-ben alakult, és jelenleg az egészségre, wellnessre és sportra szánt, kiváló minőségű étrend-kiegészítők vezető gyártója és világszerte forgalmazója. A cég székhelye az Egyesült Államokban található, és nemrégiben nyitott irodát Londonban, az Egyesült Királyságban európai képviselet és forgalmazás céljából. A termékek megfelelnek az EU táplálkozási ágazatában érvényes összes előírásnak.

"Olyan termékeket fejlesztünk, amelyek nemcsak a sportcélokat és az egészséget támogatják, hanem a legjobb egészséges alapanyagokból készülnek. Táplálékkiegészítőink alkalmasak minden szintű sportolónak, valamint minden embernek, aki jobb és egészségesebb életmódra törekszik. Mi csak csúcsminőségű szakértőkkel dolgozunk, és soha nem kötünk kompromisszumot a technológiai folyamatokkal. És szenvedélyesen törekszünk arra, hogy a legegészségesebb és legbiztonságosabb táplálékkiegészítőket biztosítsuk minden igényének kielégítésére. Ezért cégünk számos kutatásba fektet be, és a legújabb és innovatív gyártástechnológiákat alkalmazza ."

A Haya Labs szabályrendszere egyszerű és kézenfekvő: mindig ügyfeleink érdekeit helyezzük előtérbe. Meggyőződésünk, hogy ez a legsikeresebb stratégia bármilyen vállalkozás számára. A Haya Labs különbözik a többi wellness- és egészségügyi vállalattól, mert szívünkön viseljük felelősségünket. Más szóval fogalmazva – érdekel minket. A Haya Labs vezetősége és alkalmazottai egy közös meggyőződést vallanak, és az, hogy csak akkor érhetsz el a csúcsra, ha értékeled a végső cél felé tett minden lépést. Ugyanolyan személyesen fektetünk be küldetésünkbe, mint a kezdetektől fogva. Végtelen szenvedélyünk és elhivatottságunk könnyen megmagyarázható azzal a szoros kapcsolattal, amelyet a Haya Labs filozófiája szerint fenntartunk a legfontosabb emberekkel – az ügyfelekkel.

A régi mondás – „A vevőnek mindig igaza van” nyelvünkön azt jelenti: a vásárló mindig a legjobbat érdemli, csak a legjobbat és semmit, hanem a legjobbat. Ha egy termék nem felel meg a 100%-os minőségi kritériumainknak, elhalasztjuk a forgalomba hozatalát addig, amíg teljesen készen nem áll a Haya Labs márka képviseletére. Jól tudjuk, hogy ilyen versenykörnyezetben egyetlen hiba súlyos következményekkel járhat. A Haya Labs vezetősége tudja, hogy minden cég számára a legjobb reklám mindig a termékeinek minőségéről alkotott közvélemény. Szakértői csapatunk óriási erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a legtisztább és legbiztonságosabb étrend-kiegészítőket hozzuk létre és gyártsuk az Ön számára.

Az évek során a Haya Labs megőrizte makulátlan hírnevét, amely kemény munka, fegyelem és összpontosítás eredménye. Szorosan követünk minden új trendet, amely megjelenik a wellness- és sportkiegészítő iparágban, és alaposan feltárjuk a benne rejlő lehetőségeket. Ugyanakkor termékeinkhez a világ különböző kultúráiból gyűjtött gyógyászati ​​gyakorlatokból keresünk ihletet. Már egy rövid és egyszerű Haya Labs áttekintés is kétségtelenül felfedi, hogy szándékunkban áll a hagyományt az innovációval ötvözni, és ezt a tudást precízen alkalmazni. A lehető legmagasabb minőségi elvárásokhoz tartjuk magunkat, mert ezek tükrözik elképzelésünket arról, hogy a wellness- és táplálékkiegészítő iparnak mire kell törekednie. Reméljük, hogy a Haya Labs termékei arra ösztönzik vásárlóinkat, hogy csak azt vásárolják meg, amit megérdemelnek – a legjobbat.