Edzés előtti kiegészítők

EDZÉS ELŐTT
Az edzés előtti kiegészítők üdvösség azokon a napokon, amikor nincs energiánk és motivációnk az edzéshez. Feladatuk a test fizikai megterhelésre való serkentése. Működésük gyakorlatilag azonnali, és az edzés teljes időtartamára ellátnak energiával. Ez azt eredményezi, hogy több zsírt égetünk el, és sovány izomtömeget építünk. Az ilyen típusú étrend-kiegészítők felgyorsítják a szív munkáját a vér gyorsabb áramlásán keresztül a szervezetben.

Nézet:
Sorrend:
 

Klasszikus edzés előtti komplexum

A klasszikus edzés előtti komplexet egészséges emberek is használhatják. Növeli az izomteljesítményt, és intenzívebb edzésre serkenti a testet.

Edzés előtti komplexum állóképességi sportokhoz

Az állóképességi sportokhoz az edzés előtti komplexumot olyan sportolók használják, akik állóképességi sportokat és intenzív erősítő edzéseket végeznek. Jelentősen növeli az energiát és segít a szervezetnek ellenállni a nagy terheléseknek. Valójában minden edzés előtti komplex kreatint és aminosavakat tartalmaz, amelyek jelentősen növelik az izomsejtek energiatermelését.

Leggyakrabban L-arginint is találunk bennük, amely jótékony hatással van az izomregenerációra. Értékes béta-alanint is tartalmaznak, amely a tejsav csökkentését, azaz az izomfájdalmat csökkenti. Edzés előtti komplexum fokozza a kreatin tulajdonságait. A koffein gyakran használt összetevő. Növeli a testhőmérsékletet, felpörgeti az anyagcserét, ami segít a testzsír csökkentésében. A készítményben gyakran találhatunk olyan összetevőket, mint a citrullin, taurin, kolin.

Az összetevők mennyisége azonban a legkevésbé fontos, a legfontosabb a mértékletesség fenntartása az ilyen termékek használatakor. Mint látható, mindenki megtalálhatja a számára megfelelő edzés előtti edzést. Minden az elérni kívánt hatástól függ. Az ilyen típusú termékeket nem használhatják idősek, gyermekek, szoptató nők és terhes nők. A legjobb az ajánlott adag felével kezdeni, és megvárni a szervezet reakcióit. Ha minden rendben van, beveheti a fennmaradó adagot.

Miért vannak valójában edzés előtt?

Nekik köszönhetően lehetőséged nyílik felfedezni a benne rejlő lehetőségeket. A kiegyensúlyozott étrenddel és az intenzív edzésekkel együtt haladsz álmaid alakja felé.