OstroVit CLA + zöld tea + L-karnitin 90 lágyzselé

Cikkszám: 5903246220193
OstroVit CLA + zöld tea + L-karnitin 90 lágyzselé
OstroVit CLA + zöld tea + L-karnitin 90 lágyzselé
OstroVit CLA + zöld tea + L-karnitin 90 lágyzselé
OstroVit CLA + zöld tea + L-karnitin 90 lágyzselé
OstroVit CLA + zöld tea + L-karnitin 90 lágyzselé
Cikkszám: 5903246220193
4 990 Ft

OstroVit CLA + zöld tea + L-karnitin 90 kapszula
Az OstroVit CLA + Zöld Tea + L-karnitin egy étrend-kiegészítő kapszulákban, amelyek fizikailag aktív embereknek szólnak, és konjugált linolsavat (CLA), zöld tealevél kivonatot és L-karnitint tartalmaznak.

 • A csomag 90 adagot tartalmaz
 • 1 adag = 1 kapszula
 • Könnyen lenyelhető kapszulák
 • OstroVit CLA + zöld tea + L-karnitin

  A CLA – konjugált linolsav hatása támogatja a sovány izomtömeg növekedését és segíti a felesleges zsírszövetek elégetését. A CLA egy nagyon erős antioxidáns - körülbelül 100-szor nagyobb antioxidáns aktivitást mutat, mint az E-vitamin, ennek köszönhetően gátolja a szabad gyökök képződését és késlelteti a szervezet öregedését. Ezenkívül a CLA-sav javítja a csontok mineralizációját, és képes normalizálni a vér glükóz szintjét.

  ZÖLD TEA - a készítményben található zöld tea kivonat igen nagy mennyiségben tartalmaz polifenolokat, melyek erős antioxidáns hatással bírnak. Képes megkötni a szabad gyököket, amelyek felgyorsítják a szervezet öregedési folyamatát. Ennek köszönhetően a zöld tea kivonat segít csökkenteni és késleltetni a szervezet öregedési folyamatát. Ezenkívül a zöld tea kivonat támogatja az immunrendszert. Emellett a zöld tea kivonat hatékonyan támogatja a testzsírégetés folyamatát, segít serkenteni a zsírsejtek lebontásának folyamatát és megakadályozza azok újbóli megnagyobbodását.

  Az L-KARNITIN egy kémiai szerves vegyület a szervezetünkben természetesen előforduló aminosavak csoportjából. A karnitin olyan anyag, amely hozzájárul a testzsír elégetéséhez. Az L-karnitin által szállított zsírsavak a mitokondriumokban – a sejtek energiaközpontjaiban – oxidálódnak. Az L-karnitin használatakor érezhető az energia növekedése. Termékünk használata hozzájárul a zsírlerakódás megelőzéséhez.

  Tulajdonságok:

  • Támogatja a testi és szellemi képességeket
  • Segít lerövidíteni az edzés utáni regeneráció idejét
  • Részt vesz az egészséges testsúly megőrzésében
  • Támogatja a glükóz anyagcserét
  • Pozitív hatással van a szervezet immunitására

  FIGYELEM! Koffeint tartalmaz; gyermekeknek és terhes nőknek nem ajánlott (koffeintartalom 18 mg 1 adagban).

  Laboratóriumilag igazolt minőség

  Vevőink egészsége érdekében az általunk gyártott termékeket független, akkreditált laboratóriumban rendszeresen teszteljük a legmagasabb minőség biztosítása és megőrzése érdekében.